Šport
ponedeljek, 18. junij 2018

Faca rekreacije 2018

Na športni rekreaciji so s prisotnostjo blesteli igralci badmintona.

V letošnjem letu je badminton pridobil veliko privržencev, a najbolj zagret med njimi je bil  vsekakor Aleksander Arun Bahl in s tem postal FACA rekreacije v badmintonu. S svojo udeležbo zasedel tudi 2. mesto na skupni lestvici udeležbe med vsemi termini športne rekreacije v letu 2017/2018

"Rekreacija je fajn, saj spoznaš dosti novih ljudi zraven športa ki ga imaš rad. Na koncu dneva, po posedanju v predavalnicah in na kavici vsekakor paše malo gibanja za zaključit dan."  Naj Aleksandrove besede postanejo vodilo in spodbuda še ostalim študentom, ki se nam v naslednjem študijskem letu lahko pridružijo že 1. oktobra.

Med študentkami je v telovadnico na STŠ največkrat vstopila Metka Novak. Obiskovala je več terminov, a največkrat badminton. V skupnem seštevku je zasedla 3. mesto, a med študentkami daleč pred ostalimi glede prisotnosti na rekreaciji in tudi na ostalih aktivnostih, ki smo jih ponudili preko leta. Na najvišji stopnički pa je stala na letošnji Jesenski Čisti 10ki!, ko je zmagala v ženski konkurenci v namiznem tenisu. 

Metka Novak: ''Zdrava zabava ponuja dober način za udeležbo na študentski rekreaciji in druženje. Ponuja različne vrste brezplačne rekreacije, kjer se srečujejo študentje z različnih fakultet. Sama sem hvaležna za to priložnost in vesela, da sem se udeleževala rekrecije, še posebno badmintona. Pohvalila bi tudi predstavnike Zdrave zabave oziroma UŠZP, saj so bili zelo prijazni, fleksibilni, razumevajoči in so upoštevali naše želje. Se vidimo drugo leto ;)''

Prvi trije uvrščeni so prejeli promocijske nagradae UŠZP in ŠOUP.

Prvo uvrščenega z nazivom FACA REKREACIJE 2017/2018 pa bomo kmalu predstavili v posebnem intervjuju. Bi si upali ugibati kdo je to?