Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Na Univerzitetni športni zvezi primorske (UŠZP) osebne podatke v skladu s trenutno veljavno zakonodajo že sedaj obdelujemo nadvse skrbno in odgovorno. S prihodom nove Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo skrbnost in odgovornost pri obdelavi vaših osebnih podatkov dvignili na še višjo raven ter vam tako zagotovili večjo varnost.

Evropska unija je pred dvema letoma sprejela Splošno uredbo o varstvu podatkov (bolj znano po kratici GDPR). Nova ureditev na področju uporabe in obdelave osebnih podatkov prinaša številne prednosti za uporabnike.

Na povezavi TUKAJ je na voljo soglasje za nadaljnjo uporabo vaših osebnih podatkov za obveščanje o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov prek UŠZPjevega informatorja, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo prek izbranih kanalov.

UŠZPjev INFOrmator vam omogoča, da ste prvi obveščeni o dogodkih, ki jih pripravljamo in ostalih novicah vezanih na športne vsebine, zato vas prosimo, da soglasje na zgoraj podani spletni povezavi izpolnite in se ponovno vpišete v UŠZPjev INFOrmator. Ostani z nami in uživaj aktivno življenje!

Veljavno Politiko varstva osebnih podatkov najdete tukaj.

Za več vprašanj o vaših podatkih se obrnite na elektronski naslov info@uszp.si.