Šport
petek, 08. junij 2018

Prva srečanja s prostovoljci za Ironman

Pridi se pozanimati o prostovoljstvu na ŠCUP!

Predstavniki Univerze na Primorskem, Univerzitetne športne zveze Primorske in nosilci licence triatlona I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria za prihodnji teden pripravljajo uvodne operativne sestanke s prostovoljci, ki so prvi prijavili za sodelovanje na prireditvi.

Prva sestanka za prostovoljce, ki bodo postali sestavni del organizacije te vrhunske mednarodne prireditve, bosta v prostorih Študentskega centra UP na Čevljarski ul. 27 v Kopru. Prvo srečanje bo v ponedeljek 11. junija popoldan, natančneje ob 15. uri. Drugi sestanek pa bo v dopoldanskem terminu in sicer v sredo 13. junija, ob 11. uri.

Sicer so organizatorji včeraj prireditev I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, ki bo na sporedu 23. septembra letos, predstavili na Fakulteti za management UP. Tam se je podobno kot na Fakulteti za turistične študije že pokazalo zanimanje, a ne le na letošnji prvi preizkušnji Ironmana, ampak tudi za dolgoročnejše sodelovanje.

Prostovoljci in prostovoljke bodo namreč lahko na triatlonu pridobili dragocene karierne izkušnje prav na področjih svojega študija. Prostovoljstvo je namreč za delodajalce postalo pomemben del CV-jev, organizatorji pa zagotavljajo tudi vpis v prostovoljsko knjižico in veliko zabave za vse udeležence.

Elektronske prijave zbirajo na e-naslovu: https://goo.gl/qryTjJ. Sicer se je za pomoč na triatlonu v prvih dveh tednih prijavilo že več kot 60 prostovoljcev, za tekmovalno udeležbo pa že več kot 600 športnikov z vsega sveta.