Šport
ponedeljek, 01. oktober 2018

Pričakovana gneča prvega študijskega dne

Zdrava zabava zagotavlja brezplačno rekreacijo.

Danes je prvi dan novega študijskega leta, ki se je začel s Pozdravom brucem na koprskem Titovem trgu. Tam so pripravili poseben program, številne stojnice pa so ponujale marsikaj, tudi okusne sveže krofe.

Gneča se je z osrednjega mestnega trga postopno premaknila v fakultete Univerze na Primorskem (UP) in v Študentski center UP (ŠCUP), ki pa je bil danes skoraj premajhen, saj se je vrsta študentov vila še zunaj po Čevljarski ulici. Tudi na Univerzitetni športni zvezi Primorske (UŠZP) so bili danes posebej marljivi, z aktivnostmi pa bodo nadaljevali tudi v naslednjih dneh.  

»Na informativenm pultu UŠZP v ŠCUP smo na razpolago študentom, da si podaljšajo članstvo in da si prek programa Zdrava zabava zagotovijo brezplačno rekreacijo, Vabimo jih, da sodelujejo v Univerzitetnih ligah in na drugih aktivnostih skozi vso leto. Ob tem pa tudi posebej vabimo nove študente in tiste, ki še niso bili člani UŠZP, da se sedaj včlanijo,« je pojasnila Ana Kocijančič, koordinatorka športnih vsebin pri UŠZP.  

Študentom UŠZP ponuja informacije in jih seznanja z novostmi, kot je na primer nov rekreacijski termin za vadbo floorballa. Poleg tega jih poziva k sodelovanju v Jesenski Čisti 10ki in k nastopom v številnih ligah UP.

Zagotovi si svoje športne študentske ugodnosti! Poišči UŠZP v ŠCUP in si naredi svojo kartico Zdrava zabava.