petek, 06. marec 2020

Ustvarimo družbo, v kateri bi želeli delovati

studenti stopnice titov trg

Tokrat, še zadnjič, bomo v sklopu serije delavnic aktiviranja človeških potencialov pozornost namenili 𝘂𝘀𝘁𝘃𝗮𝗿𝗷𝗮𝗻𝗷𝘂 𝗱𝗿𝘂𝘇̌𝗯𝗲, 𝘃 𝗸𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶 𝗯𝗶 𝘇̌𝗲𝗹𝗲𝗹𝗶 𝗱𝗲𝗹𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶.

Sodobna družba od nas zahteva, da smo fleksibilni in naša znanja, spretnosti in orodja uporabljamo na vedno nove načine. Ali aktivno izkoriščamo svoje potenciale in s tem pozitivno vplivamo na okolje, v katerem živimo? Zdravi odnosi, zaupanje in medsebojna podpora so ključni gradniki zdrave družbe, zato bomo na delavnici prepoznavali kvalitete odnosov, s katerimi družbo ustvarjamo.

Na delavnici bomo urili skupinsko dinamiko, za katero je odgovoren prav vsak posameznik v skupini, s svojo vztrajnostjo, fleksibilnostjo, radovednostjo, ustvarjalnostjo in empatijo – sposobnostmi, ki so ključne za družbo prihodnosti.

𝗢 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗝𝗜 𝗗𝗘𝗟𝗔𝗩𝗡𝗜𝗖

Delavnice izvajata dramska igralka 𝗨𝗿𝘀̌𝗸𝗮 𝗕𝗿𝗮𝗱𝗮𝘀̌𝗸𝗷𝗮, 𝘂𝗻𝗶𝘃. 𝗱𝗶𝗽𝗹. 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗻𝗷𝗮 in 𝗱𝗼𝗰. 𝗱𝗿. 𝗧𝗶𝗻𝗸𝗮𝗿𝗮 𝗣𝗮𝘃𝘀̌𝗶𝗰̌ 𝗠𝗿𝗲𝘃𝗹𝗷𝗲, 𝘂𝗻𝗶𝘃. 𝗱𝗶𝗽𝗹. 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗻𝗷𝗮.

Z udeležbo na delavnicah boste na zanimiv način prepoznali in razumeli stanje ter izzive tematike posameznega sklopa. V praktičnem delu bomo z vajami integrirali pridobljena znanja v prakso.

Delavnice bomo zaključili z evalvacijo in samorefleksijo vsakega posameznika v skupini, v smislu ozaveščanja in prepoznavanja lastnih potencialov in talentov ter spodbujanja vsakega posameznika k aktivacij le – teh v družbi in/ali delovnem okolju.

𝗣𝗥𝗜𝗝𝗔𝗩𝗔

Udeležba na delavnicah je brezplačna, obvezna pa je prijava na spletnem obrazcu. Rok za prijavo na četrto delavnico je 𝗰̌𝗲𝘁𝗿𝘁𝗲𝗸, 𝟱. 𝗺𝗮𝗿𝗲𝗰 𝟮𝟬𝟮𝟬. Prijavite se tukaj: bit.ly/aktiviranje-potencialov-prijava-6

Prednost pri prijavi bodo imeli mladi do 29. leta, seveda pa k prijavi vabimo tudi vse, ki vas tovrstne tematike zanimajo.

Priporočljivo je, da se udeležite obeh delov delavnice, nič pa ne bo narobe, če se nam pridružite le en dan, a v tem primeru prijazno prosimo, da nam to sporočite ob prijavi.

𝗢 𝗣𝗥𝗢𝗝𝗘𝗞𝗧𝗨 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗜𝗡𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗢𝗥𝗦

Projekt Social Innovators Slovenija financirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška, prek EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment “Sklada Finančnega mehanizma EGP in Norveškega finančnega mehanizma za zaposlovanje mladih.”