sreda, 17. april 2019

Laser tag

laser tag

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) vabi na pustolovščino na prostem! 

Preizkusi se v igri, ki te napolni s pozitivno energijo, dobro voljo in veliko mero zabave. Igra je izjemno podobna paintball-u, vendar se pri igri Laser tag uporablja replika puške, ki izstreljuje infrardeče žarke, zato bo tokratna zabava enaka, le brez modric. :) 

Laser tag se igra v naravi in omogoča aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku. Ograjen in taktično urejen poligon ponuja več kombinacij in možnosti poteka igre.

Dogodek, ki ga pripravlja UŠZP, se bo odvil v sredo, 17.4.2019, ob 16. uri na naslovu Jadranska cesta 1, Ankaran (Hostel Jadran).  

Prijava: prijave@uszp.si do ponedeljka, 15.4.2019 (podatki: ime, priimek, telefonska številka).

Cena na udeleženca znaša 7€. V ceno je vštet najem celotne opreme. Potrebno je prinesti primerno športno obleko in obutev. Prevoz na lokacijo ni organiziran s strani organizatorja dogodka. Za varen potek igre skrbi inštruktor, ki je vedno prisoten.

Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu ali odpovedi zaradi neprimernih vremenskih razmer. Dodatne informacije glede izvedbe, cene in sprememb bodo prijavljeni prejeli najkasneje 17.4.2019 do 11. ure po elektronski pošti ali SMS.

Potek igre si lahko ogledaš TUKAJ.

Lepo vabljeni!