sreda, 27. februar 2019

Café Evropa

Goran Vojnović spirala 2013

Europe Direct Koper-Capodistria vabi na drugi pogovorni večer iz cikla treh, poimenovanih Café Evropa, ki bo v sredo, 27. februarja 2019, ob 18. uri v prostorih PiNE.

Od januarja do aprila 2019 bodo organizirali cikel treh pogovornih večerov poimenovanih Café Evropa. Njihov namen je javnost aktivirati, spodbuditi kakovostno razpravo o evropskih volitvah in izzivih, s katerimi se srečuje EU in se odzvati na aktualne razprave o EU.

Gost večera bo Goran Vojnović, filmski režiser in pisatelj, s katerim bodo govorili o medkulturnosti, strpnosti, enakosti in sobivanju v Evropi.

Goran Vojnović je filmski režiser in pisatelj, ki je posnel dva celovečerna filma in napisal tri romane. Že skoraj deset let objavlja tedensko kolumno v Dnevnikovem Objektivu. Trenutno piše scenarij za strip in besedilo za gledališko predstavo. Živi in dela v Ljubljani.

Dogodek je brezplačen. Mesta so omejena. Udeležbo je potrebno potrditi na spletnem obrazcu najkasneje do torka, 26. februarja 2019 oz. do zapolnitve prostih mest.

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit