Šport
torek, 26. september 2017

Brezplačno izobraževanje podjetništva za športnike

Študente športnike vabimo, da se prijavite na brezplačen tečaj podjetništva, ki ga začnemo izvajati 23. oktobra in bo trajal 6 tednov.

Vsebine bodo pretežno podane v angleškem jeziku s pomočjo e-učenja. Izobraževanje je ovrednoteno s 3 ECTS točkami. Prijave so možne prek naslova http://atletycmooc.eu/sign-up/. Število mest je omejeno!

Slovenska univerzitetna športna zveza je skupaj s Fakulteto za šport Univerze v Ljubljani partnerica v evropskem projektu Atletyc, katerega osnovni namen je razviti učne načrte za modularno učenje podjetništva, s pomočjo spletnega učnega orodja MOOC.

Izobraževanje je namenjeno predvsem športnikom in trenerjem,  da bi pridobili kompetence za delo v podjetništvu. Izobraževanje je popolnoma brezplačno in obenem ovrednoteno s tremi ECTS točkami, saj izobraževanje prek akreditiranih visokošolskih ustanov v šestih evropskih državah. Več o projektu Atletyc lahko preberete na spletni strani http://atletyc.eu/.

Izobraževanje je namenjeno pridobitvi osnovnih znanj s področja podjetništva in je posebej prirejeno za športnike. Izobraževanje bo potekalo interaktivno – prek spletnega učnega vmesnika Moodle. Izobraževanje se bo začelo 23. oktobra in bo trajalo 6 tednov. Vsebine bodo pretežno podane v angleškem jeziku.

Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Vse zainteresirane vabimo k sodelovanju in vas prosimo, da izpolnite prijavnico na povezavi http://atletycmooc.eu/sign-up/.

Projekt sofinancira Evropska unija v okviru programa Erasmus+.