Aero kick

Body kick je edinstvena aerobna vadba s prvinami borilnih veščin.

aero tone

Vadba ni namenjena boju ali samoobrambi, ne vključuje rokoborb ali spopadov. Kreirana je za izboljšanje zdravja, kondicijske sposobnosti, moči, vzdržljivosti in preoblikovanju postave. Vključuje aerobno vadbo, kjer dodajamo elemente borilnih veščin, povečuje zmogljivost srca in pljuč, povečuje fleksibilnost, omogoča izgorevanje kalorij, zmanjšuje stres in krepi vse mišice telesa v povezavi z enostavno koreografijo. Vadbo uvrščamo v visoko intenzivno.

Sestava vadbe

Vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! Vadba ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja - ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste t.i. The burn, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas!

Sestavljena je iz cardio dela, kjer dodajamo elemente borilnih veščin, v povezavi z vajami za moč in eksplozivnost, intervalnimi treningi in/ali krožnimi treningi. Pri krožnih treningih uporabljamo različne pripomočke, kot so klop, elastike in uteži. Vadba krepi in oblikuje celo telo in izboljšuje srčno-dihalne kapacitete, spodbuja gibalne spretnosti, vpliva na mišično moč in povečuje razgradnjo maščob srčno-žilnega sistema. 

Primerna je za vse, ki so naveličani monotonih vadb in si želijo preizkusiti nekaj drugačnega. Vsak trening je drugačen in pri prihodu na vadbo ne veste ali vas čaka trening v dvojicah, intervalni trening ali krožni trening, veste samo, da boste občutili the burn, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas! Primerna je za vse, ki želijo doseči boljše fizično počutje, notranje ravnovesje in osebnostno rast in si pri tem oblikovati telo. 


V KOPRU

Ponedeljek in sreda 20.30-21.30
FITMANIJA FITNES, Kopalniško Nabrežje 5, 6000 Koper – Capodistria

V PORTOROŽU

Ponedeljek in sreda 18:00-19:00
Center za komunikacijo, sluh in govor Portorož (CKSG), parking brezplačen

CENA

Cena: mesečna karta za imetnike kartice Zdrava Zabava 29 EUR/mesec (2x tedensko), 39 EUR/ mesec (4x tedensko)

PRIJAVE in INFO:

Anela Bektašević
+386 40 307 746
aerobicbox@gmail.com
FACEBOOK STRAN - AFM vadbe

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit