Interesne dejavnosti
torek, 24. marec 2020

Škisova tržnica odpovedana

Ostanite zdravi in ostanite doma. Skupaj nam bo uspelo!

Medtem ko se je narava pričela počasi prebujati, se je vsakodnevno življenje po svetu skoraj ustavilo. Hitro širjenje virusa COVID-19 je večini prekrižalo načrte, umirilo vsakdanji ritem in nas zaklenilo v zavetje doma. Zato je trenutno pomembno, da zajezimo virus, stopimo skupaj in z mislimi na svoje zdravje in zdravje drugih ter ostanemo doma.

Ker se virus še vedno širi po Evropi in nihče ni prepričan, kdaj se bodo razmere dovolj umirile, so na Zvezi ŠKIS sprejeli težko odločitev, da letošnjo 23. Škisovo tržnico odpovedo. Verjamejo, da so se vsi veselili 14. maja, kjer bi se ponovno združili in skupaj zaplesali v ritmu dobre glasbe, vendar je zdravje vseh nas trenutno najpomembnejše.

Hkrati odpovedujejo tudi Škisolov in se zahvaljujejo vsem mladim bendom, ki so se pogumno prijavili na tekmovanje.

V teh težkih časih so v mislih tudi z partnerji, glasbenimi izvajalci in ponudniki tehničnih storitev, ki jih bo izpad dela močno prizadel. Ob enem pa bi se jim želeli zahvaliti za vso podporo in sodelovanje.

Obljubljajo, da bo vrhunska 18 članska ekipa Škisove tržnice, ki se že od decembra lansko leto trudi, da bi zagotovila nepozaben dogodek, maja naslednje leto pričarala edinstveno Škisovo tržnico.

Zato upajo, da se naslednje leto spet vsi združimo na Škisovi tržnici 2021 in ustvarimo nove, nepozabne spomine. Do takrat pa ostanite zdravi in ostanite doma. Skupaj nam bo uspelo!

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit