main imagesoup logo
     
 
top

Rekreacija

Košarka

Odbojka

Futsal

Badminton

Plavanje

Namizni tenis

Pilates

Body kick

Body tone

bottom

REKREACIJA:

Body kick

Kakšne vrste vadba je Body kick?!
Je edinstvena aerobna vadba s prvinami borilnih veščin. Vadba ni namenjena boju ali samoobrambi, ne vključuje rokoborb ali spopadov. Kreirana je za izboljšanje zdravja, kondicijske sposobnosti, moči, vzdržljivosti in preoblikovanju postave. Vključuje aerobno vadbo, kjer dodajamo elemente borilnih veščin, povečuje zmogljivost srca in pljuč, povečuje fleksibilnost, omogoča izgorevanje kalorij, zmanjšuje stres in krepi vse mišice telesa v povezavi z enostavno koreografijo. Vadbo uvrščamo v visoko intenzivno.

Sestava vadbe
Vadba za celotno telo, kjer boste vsi v kapljah potu že po 10 minutah. Doživeli boste intenzivno fitnes tehniko, hitre kombinacije in eksplozivne gibe, kar bo test vaše kardiovaskularne vzdržljivosti kot še nikoli prej! Vadba ne samo da poveča število porabljenih kalorij med vadbo,  lahko tudi upočasni proces staranja - ohranja mladost od znotraj navzven! Občutili boste t.i. The burn, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas!

Sestavljena je iz cardio dela, kjer dodajamo elemente borilnih veščin, v povezavi z vajami za moč in eksplozivnost, intervalnimi treningi in/ali krožnimi treningi. Pri krožnih treningih uporabljamo različne pripomočke, kot so klop, elastike in uteži. Vadba krepi in oblikuje celo telo in izboljšuje srčno-dihalne kapacitete, spodbuja gibalne spretnosti, vpliva na mišično moč in povečuje razgradnjo maščob srčno-žilnega sistema.
 
Primerna je za vse, ki so naveličani monotonih vadb in si želijo preizkusiti nekaj drugačnega. Vsak trening je drugačen in pri prihodu na vadbo ne veste ali vas čaka trening v dvojicah, intervalni trening ali krožni trening, veste samo, da boste občutili the burn, močno boste zadihani in zagotovo vam ne bo dolgčas! Primerna je za vse, ki želijo doseči boljše fizično počutje, notranje ravnovesje in osebnostno rast in si pri tem oblikovati telo.
 
Kje, kdaj, koliko in kdo?
 
OSNOVNA ŠOLA KOPER, Cesta Zore Perello - Godina 1, 6000 Koper – Capodistria – mala gimnastična telovadnica
 
Ponedeljek in sreda: 20.30-21.30
 
Cena: imetniki kartice Zdrava Zabava 25 EUR/mesec
 
PRIJAVE in INFO: Anela 040-307- 746

top

U:
P:

bottom
top
bottom
apz primss uszp

UŠZP, Gortanov trg 15, 6000 Koper | Prostori UŠZP se nahajajo na Čevljarski ulici 27, 6000 Koper | T: +386 5 662 62 20, M: +386 31 452 000 | E: info@uszp.si

 
bottom
 
Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih