main imagesoup logo
     
 
top

Univerzitetna odbojkarska liga

Univerzitetna košarkarska liga

Univerzitetna futsal liga

Popustnik

Evropsko univerzitetno košarkarsko prvenstvo

Smučarske vozovnice

bottom

PROJEKTI:

Univerzitetna odbojkarska liga UP

Univerzitetna liga Univerze na Primorskem je ligaško tekmovanje Univerzitetne športne zveze Primorske, ki se odvija vsak ponedeljek od 20.00 do 23.00 ure v Športni dvorani STŠ v Kopru. Reprezentance oziroma ekipe vseh fakultet na Univerzi na Primorskem ter izjemoma Fakulteta za pomorstvo in promet (UL) med seboj tekmujejo v odbojki (mešane ekipe).
 
Najboljše štiri ekipe prvega dela tekmovanja se uvrstijo v zaključni turnir - Final four, kjer se nato pomerijo za naslov univerzitetnega prvaka Univerze na Primorskem. Najboljše tri uvrščene ekipe prejmejo praktične nagrade, medalje in pokal.
 
Univerzitena liga je odprta za vse medije in ostalo zainteresirano javnost, kar pomeni da jo lahko  obiščke kdorkoli in na ta način spodbuja svojo ekipo pri borbi za laskavi naziv.
 
Se vidimo v ponedeljek!
 

 

top

U:
P:

bottom
top
bottom
apz primss uszp

UŠZP, Gortanov trg 15, 6000 Koper | Prostori UŠZP se nahajajo na Čevljarski ulici 27, 6000 Koper | T: +386 5 662 62 20, M: +386 31 452 000 | E: info@uszp.si

 
bottom
 
Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih