main imagesoup logo
     
 
month back

AVGUST 07

month forth
N P T S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
/ / / / / / /


Prostori UŠZP
se nahajajo na:
Čevljarski ulici 27

T: +386 5 662 62 23
M: +386 31 452 000

E: info@uszp.si

bottom

NOVICE:

Zaključek UFL postregel z vrhunsko igro vseh ekip

18.04.2012

V ponedeljek, 16. aprila 2012, sta v ŠD Bonifika potekali zaključni tekmi FIDA Univerzitetne futsal lige Univerze na Primorskem. Ekipe so ob pomoči številnih navijačev pokazale srčno in kvalitetno igro.

 

PEF – FVZ            4:3

Prva tekma večera je odločala o tem katera ekipa bo osvojila tretje mesto, za katero sta se borili ekipa Pedagoške fakultete Koper ter ekipa Fakultete za vede o zdravju Izola. Obe ekipi sta prišli na parket z veliko željo po zmagi. Začetek tekme je bil na obeh straneh v znamenju previdnosti saj ekipi na tako pomembni tekmi nista želeli tvegati. V prvem polčasu je z boljšo igro prišla v vodstvo ekipa PEF, ki je po napakah obrambe nasprotne ekipe izkoristila priložnosti in zadela za vodstvo z dve proti nič. Strelca sta bila B. Volarič ter D. Hrovat. Obe ekipi sta še naprej vztrajno pritiskali na vrata nasprotnih ekip in si priigrali številne priložnosti vendar je izid do konca prvega polčasa ostal dve proti nič za ekipo PEF-a. Drugi polčas so zopet začeli bolje igralci PEF-a, ki so že v začetku drugega polčasa prišli do novega zadetka po močnem strelu M. Curka, ki je povišal izid na tri proti nič. Nasprotniki so se po prejetem zadetku vendarle prebudili in začeli z boljšo igro ter uspeli celo izenačiti. Po zelo vztrajni igri so v zelo kratkem času prišli do treh zadetkov, katerih strelca sta bila N. Mikolič z dvema zadetkoma ter D. Avdič z enem zadetkom. Do konca obračuna je bilo čutiti močno napetost na obeh straneh, ko so že vsi misli da bomo priča podaljškom pa je zmagovalca, ter ne koncu tretje uvrščeno ekipo odločil zadetek B. Rota, ki je ekipo PEF-a popeljal do zmage. Ekipa FVZ-ja je kljub porazu prikazala vztrajno igro ter si zasluženo priigrala končno četrto mesto na letošnji FIDA Univerzitetni ligi Univerze na Primorskem.

 

TURISTICA – FM              3:2

Po končani tekmi za tretje mesto je na vrsto prišel težko pričakovani finale letošnje FIDA Univerzitetne futsal lige UP, v katerem sta si mesto priigrali ekipa Fakultete za turistične študije Portorož ter ekipa Fakultete za management Koper. Kot na tekmi za tretje mesto smo tudi tokrat videli zelo enakovredno ter napeto igro obeh ekip. Ekipi sta tekmo začeli polni elana, ter že od prve minute dalje začeli z visokim ritmom. Številno občinstvo je bilo priča res lepi predstavi obeh ekip, ter številnim priložnostim. Prvi so povedli igralci ekipe TURISTICE, ki so po zadetku D. Peparja prišli v vodstvo z ena proti nič, kar pa ni ostalo za dolgo saj so po lepo izvedeni akciji do izenačenja prišli nasprotniki, za katere je zadel T. Mihalič. Do konca prvega polčasa se izid ni spremenil in je ostalo pri rezultatu ena proti ena. V drugem delu sta ekipi še naprej narekovali dinamičen ritem igre ter prišli do novih zadetkov. Za TURISTIKO je dvakrat v polno zadel D. Paper in se tako s ˝hat-trickom˝ zapisal pod vse zadetke TURISTIKE. Za Fakulteto managementa se je med strelce vpisal še A. Bonin. Rezultat tri proti dve v korist TURISTIKE se do konca ni spremenil in do naslova prvaka letošnje Univerzitetne futsal lige UP je prišla ekipa TURISTIKE, drugo mesto pa si je prav tako zasluženo priborila ekipa FM-ja.

Čestitke vsem igralcem!

Zapisal: Blaž Trogar


Nazaj na arhiv novic
top

U:
P:

bottom
top
bottom
apz primss uszp

UŠZP, Gortanov trg 15, 6000 Koper | Prostori UŠZP se nahajajo na Čevljarski ulici 27, 6000 Koper | T: +386 5 662 62 20, M: +386 31 452 000 | E: info@uszp.si

 
bottom
 
Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih